Fotografie roku 2017

Fotografie roku 2017

Fotografie roku 2017

Mé nejpovedenější fotografie loňského roku…

Jako každoročně, i letos jsem se na začátku roku probíral fotografiemi, které jsem pořídil v roce uplynulém. A snažil se sestavit prezentaci, ve které bych už tradičně představil ty nejpovedenější.
Vybrat skutečně ty nejlepší bylo nesmírně těžké. Měl jsem pocit, že těch povedených bylo v loňském roce nadmíru. Původní tři stovky fotografií jsem postupně zredukoval až na sedmdesát. Dále ubírat nešlo.
Práci jsem si navíc musel zjednodušit tím, že jsem do výběru nezařadil fotografie ze Skandinávie. Asi bych vybíral do léta a prezentací by bylo několik.
Značnou část fotografií neuvidíte poprvé, průběžně jsem je prezentoval v příslušných článcích. Snažil jsem se je však znovu a lépe upravit. A jako obvykle, většina fotografií je z jednoho jediného místa, Tatier. Jiné to zatím asi nebude 🙂 .

Tedy. Kliknutím na první fotografii v náhledech by se měla spustit plnohodnotná prezentace. Pokud ne, počkejte pár sekund  po otevření náhledů. Plugin NextGEN Gallery někdy stávkuje. Novou verzi se mi instalovat nechce, s aktualizacemi NGG nemám dobré zkušenosti…

Přeji příjemný zážitek 🙂

Příspěvek byl publikován v rubrice Cesty, Fotografie, Vysoké Tatry. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

3 komentáře: Fotografie roku 2017

  1. SV napsal:

    „Měl jsem pocit, že těch povedených bylo v loňském roce nadmíru.“

    wellmi správny pocit! 😎

  2. Magicke Tatry napsal:

    pekný výber 😎

  3. SV napsal:

    najviac sa mi páčia tie tatranské! 😎

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *